Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendelive.net


  Live helderziendenlijn met live helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze live helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendelive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali hij had me begin vd week gebeld maar mijn telefoon was uitgevallen wegens lege batterij maar je hebt me gerustgesteld dat de contacten zullen hersteld worden en hij zijn hart en gevoelige kant zou laten zien, je hebt vandaag gelijk gekregen. Hij heeft niet enkel gebeld maar hij is ook bij mij langsgekomen en ik voel mij uiteraard in de zevende hemel. Het was vandaag een dag vol goed geluk, op naar meer, mijn geloof in zijn liefde voor mij en ons kindje is ook weer hersteld. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Romyna is een topper. Ik blijf het zeggen en zo ervaren. Als bellen niet lukt dan is ze er via emailconsult, waar ze echt wel snel op reageert. Romyna is voor mij echt een grote steun en heb veel aan de consulten met haar. Tot heel gauw weer. Liefs FF.




Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Ik zou je nog laten weten of jouw voorspelling is uitgekomen in juli wat betreft werk. Ongelofelijk je zei na vier weken heb je werk en dat klopt precies. Zo nauwkeurig. Geweldig van jou.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sonja   Ervaring van Anoniem met helderziende Sonja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Hallo monique je tijdsaanduiding van 9-7 voor 10-7 zat je helemaal goed een berichtje en bezoek.




Ervaring van Jouk met helderziende Monique   Ervaring van Jouk met helderziende Monique   Ervaring van Jouk geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Dank je wel Petrus voor je goede raad en adviezen.




Ervaring van Monique met helderziende Petrus   Ervaring van Monique met helderziende Petrus   Ervaring van Monique geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Wauw. Ik had zojuist een geweldig gesprek met Tabitha. Ik belde voor een werkgerelateerde vraag maar ik kreeg daar een vrij gedetailleerd antwoord op. Ze vertelde over het tijdspad, de personen en hoe die eruit zien en hoe men tegenover mij zal staan. Zodra ik een vraag bedacht in mijn hoofd gaf ze meteen al het antwoord op mijn vraag. Ik had het nog niet eens hardop gezegd. Ik wilde ook weten hoe het zat relatievlak. Maar ik heb mijn vraag niet eens kunnen stellen. Ze begon er zelf over. Hoe, wie, wat en waarom? Allemaal vragen waar ik antwoord op kreeg. Dank je wel Tabitha.
Het gesprek met jou heeft mij zoveel inzichten gegeven en je advies ook.

Mijn dank is groot en ik bel zeker terug.




Ervaring van Jenny met helderziende Tabitha   Ervaring van Jenny met helderziende Tabitha   Ervaring van Jenny geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Lieve Tabitha,
We bellen al enige tijd met elkaar, en iedere keer krijgt U de zelfde waarnemingen over mijn situatie, in alle rust geeft u het door aan mij. Dit zegt veel over uw zuiverheid als medium. Onrecht wordt mij zeker aangedaan, maar met uw hulp zal dit gezuiverd worden. Van avond zal het begin zijn voor inzichten die mijn dierbaren zullen krijgen en helderheid in hetgeen gaande is. Lieve Tabitha mijn dank is dan ook zeer groot dat ik u als medium mag spreken. En mijn oprechte dank wat uvoor mij doet. Een topper op deze lijn.




Ervaring van Devi met helderziende Tabitha   Ervaring van Devi met helderziende Tabitha   Ervaring van Devi geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MathildaNili
  Ervaring met helderziende MathildaNili
  Aparte dame, ik was verbluft over de contacten met de overledenen. Ze nam zomaar de naam van mijn moeder kan ze niet weten en de naam van een nicht verder geeft ze goed advies.




Ervaring van Nicole met helderziende MathildaNili   Ervaring van Nicole met helderziende MathildaNili   Ervaring van Nicole geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nur
  Ervaring met helderziende Nur
  Nieuw op de lijn, maar zeker de moeite waard om te bellen. Aan de hand van een foto wist ze meteen te vertellen wat er gaande was zonder dat ik ook maar iets hoefde te vertellen. Ben aangenaam verrast
dus bedankt Nur, mij hoor je zeker nog terug.




Ervaring van worteltje met helderziende Nur   Ervaring van worteltje met helderziende Nur   Ervaring van worteltje geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nur  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve Amber, zoals beloofd zet ik een getuigenis voor je neer want je hebt mij super geholpen. Met je reading en pendel die je altijd er bij neemt mijn dank en tot later.




Ervaring van ano met helderziende Amber   Ervaring van ano met helderziende Amber   Ervaring van ano geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Ik heb lang geprobeerd Odette te bereiken. Het gesprek was het wachten de moeite waard. Odette omschrijft duidelijk hoe de situatie is, ze geeft klaarheid over wat en waarom het verkeerd liep, ze geeft advies hoe we het best reageren. Ze voelt niet alleen aan hoe we onszelf beter kunnen begrijpen maar ook hoe we de anderen beter kunnen begrijpen. Ze bezit een uitzonderlijke gave om tot de kern te komen over verleden, heden en toekomst en dit enkel op basis van het doorgeven van een voornaam. Ze omschrijft de situatie zo helder dat ik versteld stond. Ik ben dankbaar voor de vele inzichten die ze gaf en geloof 100 % wat ze zei en dat is zeldzaam. Een consult met Odette is leerrijk en eerlijk, het heeft mij geheeld om het keerpunt in mijn leven te zien als een nieuwe start voor een positieve toekomst, niet alleen voor mijzelf maar voor mijn dierbaren.




Ervaring van Isabel met helderziende Odette   Ervaring van Isabel met helderziende Odette   Ervaring van Isabel geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Sonja is de eerste helderziende die ik heb geconsulteerd. Haar voorspelling kwam uit en de woorden die ze uitsprak over mijzelf zijn waarheidsgetrouw.




Ervaring van Isabel met helderziende Sonja   Ervaring van Isabel met helderziende Sonja   Ervaring van Isabel geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Ik heb Amber 1 x telefonisch gesproken en 1 x via mail (fotoreading). Wat ze zei en wat ze schreef klopt. Ik vind haar een oprechte en verstandige vrouw die gevoelens en de situatie 100% juist aanvoelt.




Ervaring van Isabel met helderziende Amber   Ervaring van Isabel met helderziende Amber   Ervaring van Isabel geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gabie
  Ervaring met helderziende Gabie
  Top. Zoveel details die ze weet zonder enige informatie. 1 van de beste op deze lijn. Je hoort me nog. L.




Ervaring van L. met helderziende Gabie   Ervaring van L. met helderziende Gabie   Ervaring van L. geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Jouw voorspelling is uitgekomen. Dank je wel, lieve Gazali. Je bent een topper. X.




Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Indy
  Ervaring met helderziende Indy
  Hallo Indy,

Super knap ben jij in het voorspellen, je zei me je dochter zal geslaagd zijn, ik was er echt niet gerust in, maar waw het was waar geslaagd, en dat ik naar een andere werkplek ging gaan, wist ik totaal nog niets van op eens werd ik bij de grote baas geroepen enkele dagen na jouw gesprek en ik kan starten bij een andere baas en collega's super toch, ik blijf je bellen hoor.

Schorpioentje.




Ervaring van Inge met helderziende Indy   Ervaring van Inge met helderziende Indy   Ervaring van Inge geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Lieve Adora,

Fijn dat je me bij hebt gestaan in deze spannende tijd met school. Dat het toch allemaal mag gaan zoals ik hoop. Dat ik toch naar leerjaar 3 mag, ondanks dat er zoveel uit is gevallen in deze zware tijd. Dank je wel voor je raad. Dank je wel voor de kaarten. Dank je wel voor het vragen aan jouw gidsen. Dank je wel voor de kracht die je me geeft om het volgende schooljaar fris te beginnen.

Dank je wel

Tim.




Ervaring van Tim met helderziende Adora   Ervaring van Tim met helderziende Adora   Ervaring van Tim geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Ook jij had het goed gezien, lieve Sissy. Jouw voorspelling is uitgekomen, dank je wel voor jouw altijd juiste inzichten, luisterend oor en engelengeduld.hihihi X.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Heel tevreden en blij met Anouk. Spreek haar al jaren, toen ik midden in een depressie zat heeft zij me heel erg geholpen. Geen Sweet talk, maar real talk. Dingen komen ook vaak uit. Nu vroeg ik of mijn kind een overstap zou maken naar een andere school. Zij zag dit wel lukken als ik er moeite voor deed. En het is gelukt.

Dank je wel Anouk, we zijn erg blij.




Ervaring van C met helderziende Anouk   Ervaring van C met helderziende Anouk   Ervaring van C geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Al een paar x goed gezeten met wat er gebeuren zou, stalk je zodanig veel voor mijn antwoorden dikke knuffel.




Ervaring van J met helderziende Monique   Ervaring van J met helderziende Monique   Ervaring van J geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk, ik denk dat je veruit de enige bent hier die rechtuit en eerlijk ook de negativiteit durft benoemen. Het siert je dat je je excuseert ook nog voor het brengen van informatie die ik niet verwachtte en niet geloofde door de andere readingen die ik online heb gekregen. Maar helaas voor mij. nu een paar maanden later is de kogel door de kerk en je hebt, op alle details zelfs, gelijk gekregen. Ik bel je gauw terug.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau wat ben je een ontzettend lieve, directe en eerlijke man om mee te praten. Ik voelde me gelukkig al positief de laatste tijd, maar dankzij jou nog een stuk positiever. Bedankt voor het fijne gesprek en wie weet spreken we elkaar nog eens. Groetjes van het meisje met die man in het buitenland.




Ervaring van S. met helderziende Beau   Ervaring van S. met helderziende Beau   Ervaring van S. geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Anne bedankt voor je inzichten. Vooral het jongetje van 5 was een eyeopener.




Ervaring van J met helderziende Anne   Ervaring van J met helderziende Anne   Ervaring van J geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Lieve beste Anne, Jouw voorspelling over dat ene waar ik lang op zat te wachten is uitgekomen. Ongelofelijk wat goed van jou en ik ben ontzettend blij. Dank je wel, you are the best. Hele dikke knuffel.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anne   Ervaring van Anoniem met helderziende Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Zojuist een gesprek gehad met Beau, helaas verbrak de verbinding ineens, maar wat een topper zeg. Ik voel me nu een stuk beter dan daarvoor. Alles wat je zei klopte precies, over mezelf en over de ander persoon. Ik zal hem aan de kant parkeren en weer dat blije meisje worden (carpe diem) van voorheen. Bedankt voor het gesprek en inzichten die je me hebt gegeven, liefs.




Ervaring van R. met helderziende Beau   Ervaring van R. met helderziende Beau   Ervaring van R. geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Gisteravond en zojuist gesproken.

Wat een fijne rustige man die de juiste energie oppakt en juiste raad geeft. Ik volgde direct zijn raad op met als gevolg weer contact met de persoon waar ik stapelgek op ben.
Ook wat betreft mijn zoontje, helemaal de spijker op zijn kop.
Als de beste man (mijn grote liefde) weer gaat berichten, neem ik zeker weer contact op.

Liefdevolle groet,
Degene met die mooie energie om haar heen.

Ps: het voelt fijn bij jou in de kerstboom.




Ervaring van Cadeautje met helderziende Beau   Ervaring van Cadeautje met helderziende Beau   Ervaring van Cadeautje geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dinah
  Ervaring met helderziende Dinah
  Lieve Dinah alles wat jij voorspeld heb kwam uit. Dit is echt zo bijzonder. Ik vind het echt knap dikke knuffel Sandy.




Ervaring van Sandy met helderziende Dinah   Ervaring van Sandy met helderziende Dinah   Ervaring van Sandy geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Erika
  Ervaring met helderziende Erika
  Lieve Erika,

Dank nogmaals voor je luisterend oor, je tijd en vooral geduld en hopelijk tot gauw. Het was fijn om even met je te mogen praten. Gr Rita.




Ervaring van Rita met helderziende Erika   Ervaring van Rita met helderziende Erika   Ervaring van Rita geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mierke
  Ervaring met helderziende Mierke
  Je bent een schat, bedankt voor alle mooie bevestigingen en waarnemingen.
Mijn proses word mooi doorgezet.

Heel veel liefs
R.




Ervaring van R. met helderziende Mierke   Ervaring van R. met helderziende Mierke   Ervaring van R. geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Lieve Tabitha,

Langs deze weg wil ik je nogmaals heel erg hartelijk danken voor ons mooie gesprek eerder. Ook al bel ik jou al veel langer nu, toch blijf je mij nog verrassen met jouw sublieme gave en wat je zonder kennis vooraf allemaal door krijgt. Na al die jaren snap ik het nog steeds niet. Als ik echt ergens mee zit, erover twijfel of het een of ander niet weet, dan weet ik altijd 100% zeker dat jij wel een antwoord op mijn vraag vragen hebt. Stapsgewijs kun jij iemand excact vertellen wat er gaat gebeuren en dat is echt verbazingwekkend. En ik kan ervan getuigen dat jouw voorspellingen vroeg of laat altijd precies uitkomen. Dus als u een zeer betrouwbaar medium zoekt, moet u echt bij Tabitha zijn. En der gevoel van humor vind ik ook een extra kadootje. Dankzij Tabitha ben ik zoveel uit mijn omgeving en andere dingen te weten gekomen die ik nooit eerder wist. Ze heeft me ook vaak voor veel gewaarschuwd en behoed. Deze vrouw is der gewicht in goud waard.
Judy xx .




Ervaring van Judy met helderziende Tabitha   Ervaring van Judy met helderziende Tabitha   Ervaring van Judy geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Dank voor het fijne gesprek, en voor je inzichten. Ben er een heel stuk op vooruit gegaan.
Het is zeker de moeite waard om je terug te bellen.

Groetjes van Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Gazali   Ervaring van Inge met helderziende Gazali   Ervaring van Inge geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Hoi Beau , weer een fijn gesprek heb geluisterd los gelaten, en huis gevonden dus verhuis staat vast .
De rest laat ik op me afkomen en zien wel. Maar ik moet zeggen hopelijk snel bericht parkeren toch moeilijk.
Tot snel.




Ervaring van Cadeau met helderziende Beau   Ervaring van Cadeau met helderziende Beau   Ervaring van Cadeau geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jennifer
  Ervaring met helderziende Jennifer
  Jennifer is voor mij de beste op de lijn. Zij weet precies te benoemen wat er speelt. Ben je onrustig dan weet Jennifer je te kalmeren. Ik vind haar een topper. Eerlijk en betrouwbaar. Gr. Marjan.




Ervaring van Marjan met helderziende Jennifer   Ervaring van Marjan met helderziende Jennifer   Ervaring van Marjan geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mina
  Ervaring met helderziende Mina
  Ze voelt veel aan, ik vind haar niet slecht, afwachten wat de toekomst brengt maar wat ze zei over wat er nu speelt klopt volledig.




Ervaring van anoniem met helderziende Mina   Ervaring van anoniem met helderziende Mina   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Krisha
  Ervaring met helderziende Krisha
  Krisha,
Wat een plezier om met jou te praten. Heel vlot, helder en zij zegt alleen wat ze ziet, ze zegt ook als zij over mijn vragen niks ziet.
Ik had voor nu ook wel heel goed nieuws. dus daarom doet dit zeker deugd. Maar ik voel zelf ook wel dat dit klopt.




Ervaring van Karin met helderziende Krisha   Ervaring van Karin met helderziende Krisha   Ervaring van Karin geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendelive.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendelive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendelive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendelive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden