Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendelive.net


  Live helderziendenlijn met live helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Lisa
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendelive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Lisa is heel duidelijk in haar legging en kan goed voorspellen. Ik vind haar top en bel haar regelmatig. En is snel in haar legging. Groet F.




Ervaring van F. met helderziende Lisa   Ervaring van F. met helderziende Lisa   Ervaring van F. geplaatst op 8 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Voor Lisa zoals beloofd heel vriendelijk en ik kon alles plaatsen wat je uit de kaarten en de pendel haalde, je bent ook heel vlug met het leggen, houd je niet nodeloos aan de lijn, zegt hetzelfde als andere collega's, zeker tot later gr.Francine.




Ervaring van lenssens francine met helderziende Lisa   Ervaring van lenssens francine met helderziende Lisa   Ervaring van lenssens francine geplaatst op 1 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Lisa is iemand die heel goed kan luisteren, vriendelijk, correct en de voorspellingen komen uit. Bedankt Lisa vanwege Martine.




Ervaring van Martine met helderziende Lisa   Ervaring van Martine met helderziende Lisa   Ervaring van Martine geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Hallo Lisa, ik had je deze namiddag aan de lijn. Je zei dat ik voor morgen nog iets zou horen van X.wel inderdaad ik heb deze namiddag een berichtje van hem ontvangen. Je zat er helemaal boenk juist op. Dankjewel voor al je adviezen en luisterend oor. C.




Ervaring van C. met helderziende Lisa   Ervaring van C. met helderziende Lisa   Ervaring van C. geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  lieve lisa .wat ben jij goed met je waarnemingen je weet van mij moeilijke weg en zei niet angstig zijn ze gaan allemaal hun papieren tekenen en dat is uit gekomen. bedankt hier voor.en ik houd je op de hoogte, groet loes.




Ervaring van loes met helderziende Lisa   Ervaring van loes met helderziende Lisa   Ervaring van loes geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Maanden geleden zei je me dat mijn man terug naar huis kwam ,had dit nooit geloofd en toch stond hij daar terug op oudejaar.




Ervaring van Nathalie met helderziende Lisa   Ervaring van Nathalie met helderziende Lisa   Ervaring van Nathalie geplaatst op 3 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Super consulent zegt waarop het staat ik heb je al heel veel gebeld en telkens zeg je hetzelfde de job waar ik voor solliciteerde zei je dat ik die niet ging krijgen vanmorgen mail gekregen dat ik niet ben aangenomen.




Ervaring van Nathalir met helderziende Lisa   Ervaring van Nathalir met helderziende Lisa   Ervaring van Nathalir geplaatst op 23 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Lieve Lisa,

Bedankt dat je er altijd weer bent in een voor mij erg zware periode. Je kaartleggingen zijn telkens zo treffend en herkenbaar. Ook zijn er voorspellingen uitgekomen. Ik hoop dat het wachten voor mij niet lang meer duurt.




Ervaring van Mas met helderziende Lisa   Ervaring van Mas met helderziende Lisa   Ervaring van Mas geplaatst op 17 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Dank je Lisa, je bent direct zonder poespas en vooral heel duidelijk. Ik kom zeker bij jouw terug. Mooie klaar en duidelijke kaartlegging.




Ervaring van Martine met helderziende Lisa   Ervaring van Martine met helderziende Lisa   Ervaring van Martine geplaatst op 1 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Lisa je wist meteen rake dingen te vertellen. Geen onnodig tijd rekken en to the point. Heel aangenaam om mee te praten. Ik herkende veel in wat je zag en was er knal op. Mooi consult en heb rust gekregen. Dankjewel hiervoor je bent een top dame.




Ervaring van Sonja met helderziende Lisa   Ervaring van Sonja met helderziende Lisa   Ervaring van Sonja geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Lisa, je bent top. Je bent prettig om mee te spreken, en met je gave voel je het snel en goed aan.




Ervaring van Shan met helderziende Lisa   Ervaring van Shan met helderziende Lisa   Ervaring van Shan geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Super. Heeft het snel en goed bij het juiste eind. Voelt en ziet het heel goed aan. Bedankt Lisa, het was een aangenaam gesprek.




Ervaring van Anieta met helderziende Lisa   Ervaring van Anieta met helderziende Lisa   Ervaring van Anieta geplaatst op 16 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Lisa is een hele vriendelijke vrouw die goede inzichten geeft en veel informatie kan geven over de vragen waar je mee belt. Haar beschrijvingen kloppen zeer en ook geeft zij gedetailleerde voorspellingen. Ik ga haar zeker weer bellen. Dankjewel m.




Ervaring van Margot met helderziende Lisa   Ervaring van Margot met helderziende Lisa   Ervaring van Margot geplaatst op 19 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Het gaat toch goed komen. Vandaar dat ik je even belde want je had het dus bij het rechte eind. Dank je. DB.




Ervaring van Dory met helderziende Lisa   Ervaring van Dory met helderziende Lisa   Ervaring van Dory geplaatst op 25 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Wondervrouw zegde dat er iets met het vliegtuig zou zijn. De dag nadien 2 u moeten wachten in het vliegtuig andere voorspellingen komen ook uit.




Ervaring van Eduard met helderziende Lisa   Ervaring van Eduard met helderziende Lisa   Ervaring van Eduard geplaatst op 5 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Het kost nog wat tijd, zoals je zei maar het is al heel mooi stil geluk. Het is een wonder en je hebt me geholpen het wonder te begrijpen en dat zeggen wij samen.




Ervaring van DB met helderziende Lisa   Ervaring van DB met helderziende Lisa   Ervaring van DB geplaatst op 6 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Je hebt me zo geholpen en dit zeg ik samen met de persoon, die mede door jouw inzicht ook de juiste weg gevonden heeft zodat er nu geluk is. Ik ben je echt dankbaar. Liefs en over een tijdje spreek je me weer want vergeten doe ik jou niet.




Ervaring van DB met helderziende Lisa   Ervaring van DB met helderziende Lisa   Ervaring van DB geplaatst op 6 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Lisa, aan jou heb je wat. Echt goed wat je doet en dat altijd als ik je bel. Heel goed.




Ervaring van DB met helderziende Lisa   Ervaring van DB met helderziende Lisa   Ervaring van DB geplaatst op 4 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Dank voor je hulp met je inzichten. Het helpt gewoon enorm.




Ervaring van DB met helderziende Lisa   Ervaring van DB met helderziende Lisa   Ervaring van DB geplaatst op 28 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  super vrouw. voorspellingen komen uit. kan ook goed praten.
eddy.




Ervaring van EDUARD met helderziende Lisa   Ervaring van EDUARD met helderziende Lisa   Ervaring van EDUARD geplaatst op 10 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Je had gelijk. Jij zag een arts bij mij liggen in de kaarten. Ik kon het toen nog niet plaatsen.nu wel inmiddels. Heb je net weer gesproken en jij vertelde mij veel moois in de toekomst. Ik kijk erna uit. Dankjewel voor je mooie, duidelijke redding. Liefs, Marieke .




Ervaring van Marieke met helderziende Lisa   Ervaring van Marieke met helderziende Lisa   Ervaring van Marieke geplaatst op 25 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Bedankt Lisa voor het fijne consult .steeds als ik vol twijfels zit bel ik je en steeds weet jij me weer, alles uit te leggen.de goede en de slechte waarheden. Je bent voor mij een hele betrouwbare medium. xx.




Ervaring van Jolanda met helderziende Lisa   Ervaring van Jolanda met helderziende Lisa   Ervaring van Jolanda geplaatst op 8 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Dag Lisa, ik heb jou al een paar keren aan de telefoon gehad. En alles wat je zegt is waar, en er zijn al een paar dingen uitgekomen.
Je bent een lieve vrouw om mee te praten ik bel je zeker nog terug. Groetjes patricia.




Ervaring van Patricia met helderziende Lisa   Ervaring van Patricia met helderziende Lisa   Ervaring van Patricia geplaatst op 4 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Lieve Lisa,Wat bent U een FIJN en ACCURAAT medium.,ik ga fijn t nieuwe jaar in.Lieve Groet.




Ervaring van Vlindertje met helderziende Lisa   Ervaring van Vlindertje met helderziende Lisa   Ervaring van Vlindertje geplaatst op 30 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Dag Lisa,

Je hebt mij erg goed geholpen en een deel van jouw voorspellingen is reeds uitgekomen. Dank je wel. Je hoort mij zeker nog wel een keer voor een update.

Lieve groetjes.




Ervaring van C. met helderziende Lisa   Ervaring van C. met helderziende Lisa   Ervaring van C. geplaatst op 15 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Beste Lisa, ik heb je net gesproken. Dankjewel voor je geduld, mjn tegoed was helaas op vandaar dat ons gesprek abrupt beindigt werd. U bent een hele lieve vrouw en ik kan niet wachten op de voorspellingen die u gedaan heeft. Gr. De vrouw met het probleem in de communicatie.




Ervaring van Angelique met helderziende Lisa   Ervaring van Angelique met helderziende Lisa   Ervaring van Angelique geplaatst op 4 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Beste Lisa,

Ik vind je een super medium. Heel duidelijke voorspellingen en een hele vriendelijke vrouw. Groetjes.




Ervaring van K. met helderziende Lisa   Ervaring van K. met helderziende Lisa   Ervaring van K. geplaatst op 18 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Dag Lisa,
Je voorspelling is uitgekomen.en het is niet de eerste keer dat het klopt wat je zegt. Dank je wel.




Ervaring van J met helderziende Lisa   Ervaring van J met helderziende Lisa   Ervaring van J geplaatst op 16 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Lisa ik heb u al verschillende keren gesproken. en Alles wat u heeft gezegd klopt als een bus. ik ben heel blij met u ik wil u nogmaals bedanken. u bent een aanrader. bel u snel terug.




Ervaring van Wendy met helderziende Lisa   Ervaring van Wendy met helderziende Lisa   Ervaring van Wendy geplaatst op 14 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  beste lisa ,

Ik wil jou bedanken want de meeste dingen die jij hebt voorspeld. zijn uitgekomen .

mvg michel.




Ervaring van michel met helderziende Lisa   Ervaring van michel met helderziende Lisa   Ervaring van michel geplaatst op 10 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Eerste deel voorspellingen kwam uit- nu de rest afwachten. Dank lieve Lisa.




Ervaring van ha met helderziende Lisa   Ervaring van ha met helderziende Lisa   Ervaring van ha geplaatst op 18 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Bedankt voor de inzichten, Zowel verleden als heden. Je hebt me verbaasd. Mijn dank. Danielle.




Ervaring van Danielle met helderziende Lisa   Ervaring van Danielle met helderziende Lisa   Ervaring van Danielle geplaatst op 31 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  SUPER VROUW. VOORSPELLINGEN KOMEN UIT.




Ervaring van EDUARD met helderziende Lisa   Ervaring van EDUARD met helderziende Lisa   Ervaring van EDUARD geplaatst op 28 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Lisa, je bent echt heel goed. Bedankt dat je mij altijd liefdevol te woord staat.




Ervaring van Cleo met helderziende Lisa   Ervaring van Cleo met helderziende Lisa   Ervaring van Cleo geplaatst op 21 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Lisa, ik heb je reeds vele malen gesproken in het verleden. Je bent een medium die niet zegt wat ik graag wil horen, maar wat ik moet weten. Dit weet ik telkens weer te appreciŽren. Liefs .




Ervaring van XXX met helderziende Lisa   Ervaring van XXX met helderziende Lisa   Ervaring van XXX geplaatst op 16 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendelive.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendelive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendelive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendelive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden