Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendelive.net


  Live helderziendenlijn met live helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende John
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendelive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Lieve John, sorry dat ik altijd maar dezelfde vragen stel. Jij blijft daar zo rustig bij en zet mij weer op mijn spoor. Heel, heel erg bedankt, jij bent zeker 10 sterren waard. Super.




Ervaring van Anoniem met helderziende John   Ervaring van Anoniem met helderziende John   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Dag John, waauw je bent zeker een van de beste op deze lijn, altijd geduldig luisteren en je voorspellingen komen uit. Altijd vriendelijk wat je ook vraagt. Bedankt John, voor de steun als ik het moeilijk heb. R.




Ervaring van R met helderziende John   Ervaring van R met helderziende John   Ervaring van R geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Juist weer een fijn gesprek gehad met John. Altijd luister je met geduld, ben je vriendelijk en weet je mij te helpen, zet je mij terug in mijn kracht. Super bedankt hiervoor. Zeker de moeite waard om naar te bellen. Tot hoors H.




Ervaring van H met helderziende John   Ervaring van H met helderziende John   Ervaring van H geplaatst op 30 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Dag lieve John, wat ben jij goed. Altijd vriendelijk wat men ook vraagt. Zeker nummer 1 op de lijn. Zuiver medium. Niet langdradig en men kan John alles vragen. Super. Bedankt R.




Ervaring van R met helderziende John   Ervaring van R met helderziende John   Ervaring van R geplaatst op 25 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Had hier al eens een review gezet, dat jouw voorspellingen altijd heel zuiver klinken en me in mijn kracht zetten. Je hebt ook een hele mooie stem, alsof je ervaring hebt op de radio. Je zei dat S dichter naar me ging toegroeien en is ook gebeurd. Ben er van overtuigd dat de voorspelling dat het iets moois wordt tussen ons, ook zal uitkomen. Alleen moet ik de angst wat meer loslaten. Bedankt om me weer in mijn kracht te zetten.




Ervaring van Sandra met helderziende John   Ervaring van Sandra met helderziende John   Ervaring van Sandra geplaatst op 15 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Je al enkele keren gebeld, en je zet me telkens weer goed in mijn kracht. Jouw voorspellingen klinken dan ook heel zuiver.




Ervaring van Sandra met helderziende John   Ervaring van Sandra met helderziende John   Ervaring van Sandra geplaatst op 7 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Heel erg bedankt John voor het fijne gesprek dat ik met jou gehad heb. Je hebt mij een heel goed advies gegeven. Ik ga er zeker over nadenken. Er zijn ook al voorspellingen van je uit gekomen. Dankjewel voor alles. P.




Ervaring van Petra met helderziende John   Ervaring van Petra met helderziende John   Ervaring van Petra geplaatst op 5 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  John is gewoonweg de beste. To the point en accuraat. Topmedium. Ik bel hem bijna iedere maand.




Ervaring van Carine met helderziende John   Ervaring van Carine met helderziende John   Ervaring van Carine geplaatst op 20 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  John has really helped me through difficult and uncertain times. Clear, calm and accurate. A big thank you.




Ervaring van X met helderziende John   Ervaring van X met helderziende John   Ervaring van X geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  John is zeer aangenaam om mee te praten. Komt meteen to the point en houdt je niet langer aan de praat dan nodig. Ik wacht nu of het uitkomt wat hij voorspelt heeft voor mijn man en een andere persoon. Zeker de moeite waard om es naar te bellen. Groetjes Anja.




Ervaring van Anja met helderziende John   Ervaring van Anja met helderziende John   Ervaring van Anja geplaatst op 11 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Lieve John, de minuten waren op, mijn excuses.
Wat ik al zei door de telefoon, dat u zoveel geduld hebt. Al stel ik dezelfde vraag meerdere malen, u blijft zo rustig en kalm. Dat waardeer ik zeer en ben superblij met u. Tot bels weer. God zegene u.
Sonja.




Ervaring van Sonja met helderziende John   Ervaring van Sonja met helderziende John   Ervaring van Sonja geplaatst op 23 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  He is a kind and amazingly accurate. Totally recommend to anyone in need of clarirty delivered in a gentle, thoughtful way. A big thank John for the ongoing and valued support. Amazing.




Ervaring van W met helderziende John   Ervaring van W met helderziende John   Ervaring van W geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Hele vriendelijke man om mee te praten. Hij ziet veel details en dingen die inderdaad zo zijn. Ik heb vertrouwen dat dingen gaan uitkomen zoals hij gezegd heeft. Dankuwel.




Ervaring van Petra met helderziende John   Ervaring van Petra met helderziende John   Ervaring van Petra geplaatst op 27 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  I can really testify that John has a real gift for getting the feel of what is unfolding. I have trusted his support and insight for a number of months now and can honestly say he is usually spot on. Thank you John for your gift and for your patience.




Ervaring van X2 met helderziende John   Ervaring van X2 met helderziende John   Ervaring van X2 geplaatst op 11 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Heb net met je gesproken wat ben je toch een lieverd. Ik ben weer gerustgesteld dankjewel. Ik hoop dat je voorspelling snel uitkomt. Dikke knuf x.




Ervaring van x met helderziende John   Ervaring van x met helderziende John   Ervaring van x geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Je bent een medium in hart en nieren, zoals ze horen te zijn. Heel goed dus. Dank je voor je hulp. Groet Maria.




Ervaring van Maria met helderziende John   Ervaring van Maria met helderziende John   Ervaring van Maria geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Twee en een halve maand geleden heb ik John gebeld met de vraag of onze vakantie door zou gaan en hij zei dat dat niet het geval is. Vervolgens de zwangerschap van mijn schoondochter was op het moment van contact met John geen 5 weken maar 15 weken zwanger en John vertelde dat de kleine net na de zomer geboren zou worden en dat het een jongen is. Op alle 3 de vragen heeft John gelijk gekregen. Mijn andere vragen zie ik ook heel positief tegemoet. John is heel rustig en heeft weer gelijk gekregen, is een topper.




Ervaring van Ineke met helderziende John   Ervaring van Ineke met helderziende John   Ervaring van Ineke geplaatst op 23 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Hallo John. Bedankt voor je voorspellingen je bent een superman. Alles wat je zei is uitgekomen. Ik verbaasd mij hoe goed je kan invoelen. Ben heel erg blij wat je had voorspeld. Mijn wensen zijn uitgekomen. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer.

Gr.




Ervaring van A met helderziende John   Ervaring van A met helderziende John   Ervaring van A geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Ik bel John nu al een aantal jaren.
Hij is correct in zijn antwoorden, kort en bondig.
Tot nu toe is alles uitgekomen wat John heeft voorspeld. Altijd prettig gevoel om met hem te praten.




Ervaring van U.S. met helderziende John   Ervaring van U.S. met helderziende John   Ervaring van U.S. geplaatst op 13 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Super lieve aangename man om mee te praten.
John zei me direct wat hij aanvoelde en ik kon me er volledig in vinden.
Hij houd je niet langer aan de lijn dan nodig m.a.w. fantastisch, super en zeker zijn geld waard.




Ervaring van A. met helderziende John   Ervaring van A. met helderziende John   Ervaring van A. geplaatst op 11 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  John, ik heb je zaterdag voor de eerste maal gebeld en heb een fijn gesprek gehad met jou. Ik had bevestiging nodig en die heb ik van jou gekregen. Je kon ook duidelijk de dingen zien zonder dat ik er iets had over gezegd. Je bent een rustig persoon en zegt de dingen duidelijk. Dank hiervoor veel liefs.




Ervaring van C met helderziende John   Ervaring van C met helderziende John   Ervaring van C geplaatst op 11 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Hoi John we vielen net weg, maar super bedankt voor je adviezen en inzichten.




Ervaring van Henny met helderziende John   Ervaring van Henny met helderziende John   Ervaring van Henny geplaatst op 18 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  John, mijn favoriete medium.
Bel u al jaren en tot nu toe alle voorspellingen uitgekomen. Soms duurt het even, maar het gebeurt. Een topper bent u, John.

Dank u. God bless u.




Ervaring van Sonja met helderziende John   Ervaring van Sonja met helderziende John   Ervaring van Sonja geplaatst op 22 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  John maakte voor mij jaren geleden een super voorspelling. Heel sympathiek iemand, en belde regelmatig wel voor de "stand van zaken". Met de tijd geloofde ik het nog amper. Tot de super positieve voorspelling verleden maand dec 2019 insloeg als een bom. Dus weeral wat is tijd??? John, ik bel u zeker nog Bedankt.




Ervaring van C met helderziende John   Ervaring van C met helderziende John   Ervaring van C geplaatst op 9 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Lieve man om mee te praten, voelt goed aan en is geduldig. Zachte stem en zijn voorspellingen zijn juist.




Ervaring van Sel met helderziende John   Ervaring van Sel met helderziende John   Ervaring van Sel geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  John. Een lief, oprecht en geduldig man.
Altijd een luisterend oor, niet langdradig.
Bel hem al jaren en tot nu toe zijn alle voorspellingen uitgekomen. U bent de beste voor mij, John. God bless.




Ervaring van Sonja met helderziende John   Ervaring van Sonja met helderziende John   Ervaring van Sonja geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Dank je voor het fijne gesprek. Veel moois voorspelt. Benieuwd of het uitkomt, dan bel ik je zeker terug.




Ervaring van Jasmijn met helderziende John   Ervaring van Jasmijn met helderziende John   Ervaring van Jasmijn geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Een geruststellende stem die een goede uitleg heeft gegeven. en tips hoe ik het beste met mijn situatie kan omgaan. zeker een aanrader.




Ervaring van Sab met helderziende John   Ervaring van Sab met helderziende John   Ervaring van Sab geplaatst op 29 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  John liet vorige week weten dat ik uit moest kijken omdat ik op een of andere manier deze maand met justitie in aanraking zou komen. Waarschijnlijk iets groots wat niet fijn was en ik weinig aan kon doen.

Vanmorgen. Auto uit de garage gestolen, electronica weg, nou. Daar was die dan. De justitie op de stoep. Helaas had je gelijk John




Ervaring van Merel met helderziende John   Ervaring van Merel met helderziende John   Ervaring van Merel geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Op 16-10 vertelde je mij dat mijn zoon een huis zou krijgen. 17-10 is hij uitgenodigd voor een bezichtiging en 1-11-2018 heeft hij de sleutel gekregen.
Weer raak, schiterend.




Ervaring van Ineke met helderziende John   Ervaring van Ineke met helderziende John   Ervaring van Ineke geplaatst op 2 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Hallo lieve John, jammer dat ik u geen e-mailconsults meer kan sturen, maar u heeft daar vast een goeie reden voor :). Ik wil u via deze weg in elk geval heel erg bedanken voor de consults die ik heb mogen ontvangen. Ze hebben me veel moed en kracht gegeven en ik ben dankbaar voor de steun die ik heb mogen krijgen van u. Helaas heeft M. nogsteeds geen contact opgenomen. Ik hoop dat dit alsnog snel te gebeuren staat en dan zal ik het hier ook zeker laten weten. Ik zie mezelf voor alsnog niet zo snel bellen haha :), maar zo kan ik u nog een beetje op de hoogte houden, mochten er veranderingen zijn. Ik koester uw mails en lees ze regelmatig na. Heel veel succes 'op de lijn' (zoals mensen dat altijd zo mooi zeggen) en heel veel liefs van mij.




Ervaring van Stephanie met helderziende John   Ervaring van Stephanie met helderziende John   Ervaring van Stephanie geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Hallo, John. Ik heb je nu toch al een paar keer gebeld en elke keer weet je precies hoe de vork in de steel zit. De dingen die u mij vertelde kloppen voor 100%. Niet alleen hebt u een lieve zachte stem maar weet u perfect hoe u een stresskonijn zoals ik weer wat rust te geven. Ik ben u zo ontzettend dankbaar voor u hulp en bel u zeker nog op. Jij bent de vijf sterretjes meer dan driedubbel waard. Lieve groetjes.




Ervaring van Een heel tevreden klantje met helderziende John   Ervaring van Een heel tevreden klantje met helderziende John   Ervaring van Een heel tevreden klantje geplaatst op 10 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  John ik verkeer nog steeds in schoktoestand. Ik kon het niet geloven maar jij bleef zelfzeker dat er een toevallige ontmoeting en positief gesprek zou plaatsvinden. Dit leek me zo onlogisch en surreeel want hoe kon dit in godsnaam met al die negativiteit en obstakels die rondom ons heen lagen maar WOW WOW WOW alles is uitgekomen tot in de kleinste details. Woord per woord, detail per detail. Ik twijfel nooit meer aan jou. Ik kan het werkelijk niet geloven, het moet nog steeds doordringen, een topper ben jij en altijd zo vriendelijk ook. Dank je wel.




Ervaring van Verbaasde vrouw met helderziende John   Ervaring van Verbaasde vrouw met helderziende John   Ervaring van Verbaasde vrouw geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Net weer een heel mooi en rustig gesprek gehad met John. Tot nu toe heb je in alles gelijk gehad. Ik weet zeker dat het laatste ook uit komt.




Ervaring van Ineke met helderziende John   Ervaring van Ineke met helderziende John   Ervaring van Ineke geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  John ik hoop dat je voorspelling van deze voormiddag ivm maandag zal uitkomen en dat hij aanwezig zal zijn voor zijn dochtertje. Zoals beloofd krijg je dan 5 sterren van mij. .




Ervaring van A. met helderziende John   Ervaring van A. met helderziende John   Ervaring van A. geplaatst op 12 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendelive.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendelive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendelive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendelive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden