Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendelive.net


  Live helderziendenlijn met live helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Beau
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendelive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Lieve Beau, je hebt me al goed geholpen, en je zat er boenk op met alles. Je goede raad heeft me al een groot stuk vooruit geholpen, dank je wel hiervoor. Lieve groetjes s.




Ervaring van sonja met helderziende Beau   Ervaring van sonja met helderziende Beau   Ervaring van sonja geplaatst op 26 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beste Beau.
Bedankt voor je zeer accurate voorspellingen. er
Zijn er al een aantal uitgekomen. Je bent heel zuiver. GR.Sandra.




Ervaring van Sandra met helderziende Beau   Ervaring van Sandra met helderziende Beau   Ervaring van Sandra geplaatst op 17 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Deze man is erg goed in zijn werk. Kan erg goed de situatie en persoon invoelen. Kreeg mij tot rust en gaf mij inzichten in bepaalde vlakken waar ik aan zou moeten werken.
Ik bel zekers terug voor een vervolg.
En ga zo door.




Ervaring van Natascha met helderziende Beau   Ervaring van Natascha met helderziende Beau   Ervaring van Natascha geplaatst op 7 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Kort en krachtig, voelt heel goed de dingen aan. Een kei.




Ervaring van sonja met helderziende Beau   Ervaring van sonja met helderziende Beau   Ervaring van sonja geplaatst op 6 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Altijd recht door zee en een recht op met zijn voorspellingen. Een echte topper.




Ervaring van p met helderziende Beau   Ervaring van p met helderziende Beau   Ervaring van p geplaatst op 28 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Amai Beau, je bent een topper. Steeds weer zit je er recht op. Bedankt voor het vertrouwen. Je bent een echte aanrader op deze lijn. Mvgr P.




Ervaring van P. met helderziende Beau   Ervaring van P. met helderziende Beau   Ervaring van P. geplaatst op 6 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Gister moest ik naar een belangrijke afspraak vooruit belde ik Beau hoe het zou verlopen tot in detail vertelde hij het mij. Alles is precies zo gegaan als dat hij gezegd heeft. Nu nog afwachten of de rest uit komt
Liefs Yvonne.




Ervaring van Yvonne met helderziende Beau   Ervaring van Yvonne met helderziende Beau   Ervaring van Yvonne geplaatst op 4 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau, bedankt voor de gesprekken. Je bent een zeer fijne persoon om mee te praten en je voelt de situatie ook zeer goed aan. doe zo verder.




Ervaring van karolien met helderziende Beau   Ervaring van karolien met helderziende Beau   Ervaring van karolien geplaatst op 29 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Wowwww, echt super goed in zijn werk en ook invoelings vermogen. Goede vibe, aanwinst voor de lijn.
Ben benieuwd of je voorspelling over Rotjeknor mag uitkomen. Je hoort het. Gozert. Whsha, thnx .




Ervaring van Jacky met helderziende Beau   Ervaring van Jacky met helderziende Beau   Ervaring van Jacky geplaatst op 23 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Nuchter. Grappenmaker. Met hele goede inzichten. Bedankt. Je bent een topper :).




Ervaring van Vrouw met helderziende Beau   Ervaring van Vrouw met helderziende Beau   Ervaring van Vrouw geplaatst op 12 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Prachtig meneer Beau voor een super mooi gesprek. U heeft echt tot mij weten door te dringen. En ik kan alleen maar dankbaar zijn. Dat had ik echt nodig en ik voelde dat u vanuit uw hart sprak en echt de tijd en moeite heeft genomen. Stap 1 tot en met 3 gaat direct in werking. Super super top van u. En dank. Dikke knuffel en graag tot bellens. San.




Ervaring van San met helderziende Beau   Ervaring van San met helderziende Beau   Ervaring van San geplaatst op 10 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Wat een inzichten heb jij. Hoe je de situatie aanvoelt, je bent echt een meerwaarde op de lijn. Een echte aanrader. Anoniem.




Ervaring van Anoniem met helderziende Beau   Ervaring van Anoniem met helderziende Beau   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Lieve Beau, bedankt voor je mooie reading. Je vertelde mij hoe ik in elkaar zit. Wat wij moesten doen vooral de angst die hij en ik hebben heb je zo mooi verwoord. Ik ga je tips zeker volgen. Je hoort mij zeker nog een keer terug.




Ervaring van Temperament met helderziende Beau   Ervaring van Temperament met helderziende Beau   Ervaring van Temperament geplaatst op 6 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Geweldige man met het hart op de juiste plaats.
Liefs Tineke.




Ervaring van Tineke met helderziende Beau   Ervaring van Tineke met helderziende Beau   Ervaring van Tineke geplaatst op 7 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Dank je wel voor het verhelderend gesprek. Je beschreef de situatie echt duidelijk en wist in diepere lagen te kijken. Je bent rustig en heb het overzicht. Heel knap in deze complexe situatie. Ik bel je zeker weer. Je bent de 5 sterren zeker waard.




Ervaring van Asje met helderziende Beau   Ervaring van Asje met helderziende Beau   Ervaring van Asje geplaatst op 22 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beste Beau, wat een mooi gesprek was dat. Dank je wel. En ik ga zekers doen wat je me zei. Nogmaals dank en tot over een tijdje. Vrolijke lieve groet, Alice.




Ervaring van Alice met helderziende Beau   Ervaring van Alice met helderziende Beau   Ervaring van Alice geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Lieve Beau, nieuw op de lijn en wat een aanwinst. Je voelde mij perfect aan en hebt mij weer aan het lachen gebracht.
Dat had ik echt even nodig. Je eerste voorspelling kwam direct al uit. Dat maakte mij nog vrolijker. Ik ben ervan overtuigd dat de rest ook snel zal uitkomen en ik houd mij aan de richtlijnen die jij mij aangedragen hebt.
Je zal mij zeker snel weer horen.
Heel veel dank. Dikke kus. M.




Ervaring van Anoniem met helderziende Beau   Ervaring van Anoniem met helderziende Beau   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendelive.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendelive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendelive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendelive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden